Crystal River

Crystal River

Crystal River is een bijzonder mooie plek. Crystal River National Wildlife Refuge in Florida is zeker een aanrader, u kunt op de boot, duiken, zwemmen maar ook vissen. Het meest kenmerkende aan Crystal River: het is een plek waar u samen met zeekoeien kunt zwemmen. Zeekoeien zijn erg vriendelijk, u kunt er snorkelen en met ze in interactie komen. Op de City of Crystal River embleem staat: home of the manatee, huis van de zeekoe. De zeekoe was een bedreigd diersoort, gelukkig nu niet meer.

Om de zeekoeien zoveel mogelijk te helpen kunt u doneren bij Crystal River National Wildlife Refuge, om hun leven een stukje beter te maken. Bij de old city Hall staat er een standbeeld, een standbeeld van een zeekoe. Daar staat ook het embleem met hun slogan. Crystal River National Wildlife Refuge zit ook in de buurt vanĀ  Three sisters, Three sisters is een rivier met zeekoeien. Het is een erg leuke belevenis die u niet wilt missen.Crystal River is prachtig omgeven met natuur en zeer gezellig.

Als u graag wilt kajakken dan kunt u naar Hunter Springs Park. Het is een gezellig klein strandje, zeer rustgevend, perfect voor kajakken. Voor meer snorkelen kunt u naar Chassahowitzka Wildlife Refuge, hier kunt u door grotten heen zwemmen en snorkelen. Crystal River old city Hall is een goede plek als, u historie wilt zien. Het was in 1939 geopend en dient nu als museum. Het zit in de buurt van winkels, daarna of ervoor nog wilt winkelen dan kunt u daarheen. Crystal River is een plek die u niet wilt missen.

Zwemmen met zeekoeienZwemmen met zeekoeienZwemmen met zeekoeien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *