Jacksonville

Jacksonville

Jacksonville is de grootste stad in Florida, het biedt veel mogelijkheden. Voor een mooi uitzicht over Jacksonville kunt u naar Hyatt Regency Jacksonville Riverfront, een mooi looppad die uitzicht geeft over Jacksonville. Een ander mooi looppad is de Friendship Fountain, een fontein met daarachter uitzicht over de gebouwen. Voor kunst kunt u naar The Cummer Museum of Arts & Gardens, een prachtige tuin met kunst. Gaat u met uw kinderen naar Jacksonville? neem een bezoekje aan Jacksonville zoo & gardens.

In Jacksonville zoo & gardens vindt u prachtige dieren, leuk voor een dagje uit. Voor een mooi park kunt u naar Hanna Park, Hanna Park is een mooi park aan het strand. Hier is het niet zo druk, een goede plek als u wat rust wilt. Museum of Science and History is ook leuk om met het gezin heen te gaan, een museum over wetenschap en historie. Er zijn veel activiteiten voor kinderen en het is erg leerzaam. Als u meer dieren wilt zien dan kunt u naar Catty Shack Ranch Wildlife Sanctuary, Een opvang voor dieren. Voor meer historie bezoek Kingsley Plantation. Kingsley Plantation biedt audiotours aan er zijn ook workshops en tours.

Als u een oud fort wilt bezoeken dan kunt u naar Fort Carolina National Monument. Fort Carolina National Monument is zeer mooi om te zien, er worden soms ook shows gegeven. Wilt u dineren, uitgaan of shoppen? Neem vooral een bezoekje aan Jacksonville landing. In de avond vooral zeer mooi met de verlichte gebouwen en fontein.

Jacksonville

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *