Tallahassee

Tallahassee

Tallahassee is de hoofdstad van Florida, hierdoor kunt u veel historie vinden en heeft het vele mogelijkheden te bieden. Alfred B Mclay Gardens state park is een mooi park met een rivier waar u tot rust kunt komen, het is zeker geschikt om te wandelen. Als u veel wilt leren over de historie van Florida bezoek dan Museum of Florida History, hier zult u veel over Florida te weten komen op een leuke manier. San luis de Apalache is een museum dat dateert uit 1633, Het is zeer indrukwekkend om te zien.

voor kinderen is het Tallahassee museum zeer leuk, ze kunnen hier klimmen, naar wilde dieren kijken en ontdekken. Heeft u interesse in Archeologie? bezoek dan lake jackson mounds archaeological state park, Een van de belangrijkste historie plekken van Florida.  Het is er niet heel druk en u kunt wandelen en genieten van de natuur, Er staan ook borden bij sommige plekken met een verhaal over “toen en nu”. Voor auto’s kunt u naar Tallahassee automobile museum, Er is hier een hele collectie auto’s van nieuw tot oud.

In Tallahassee is ook Florida State University te vinden, Het is zeer groot en leerzaam. U kunt erheen gaan en het gebouw bewonderen. De universiteit toont veel prachtige bouwwerken, de architectuur is prachtig en de leraren, reisleider en studenten zijn zeer behulpzaam. De FSU campus is het zeker waard om te wandelen, bezoek het stadion waar vele wedstrijden worden gehouden, er zijn standbeelden te vinden en zelfs een golfbaan. Er staat ook een fontein en vele oude prachtige bomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *