Destin

Destin

Destin is een plaats in Florida dat steeds meer bekendheid krijgt, voor een reden. Het wordt ook wel “s werelds gelukkigste vis dorp genoemd. Het is zeer bekend door het vissen, u kunt een boot pakken, vissen en veel vangst krijgen. Er worden hier veel shows gehouden, u kunt hier vissen, feesten, met een helikopter vliegen, watersporten, parachutespringen en nog veel meer.

Als u er bent, neem een boot en spot dolfijnen in het water. U kunt ook de boot nemen en gaan vissen, winkelen is ook mogelijk in Destin. Wanneer u wilt winkelen ga dan vooral naar Destin Commons, het is vrij groot en u kunt er ook eten. Wanneer u er bent dan kunt u echt genieten van u w vakantie, lig op het strand of zwem in de zee. Doordat Destin nog niet zo druk bekend is is het een perfecte plek om te genieten van uw vakantie, Miramar Beach is niet ver ervandaan.

Voor een lekker hapje eten raad ik Harry T’s Lighthouse at Harborwalk Village aan, hier is de prijs wel wat meer als u een menu wilt maar het is het zeker waard. Wanneer u naar buiten kijkt dan ziet u de zee, Het restaurant is vernoemd naar Harry T, hierdoor zijn er nog een paar kenmerken te zien van het circus, bij de ingang staat er ook een reuzen knuffel giraffe. Het allermooiste is waarschijnlijk wel wanneer u aan bijvoorbeeld een steak of salade zit, dat u het uitzicht op de zee kunt bewonderen. Het restaurant bevindt zich in een 2 verdieping vuurtoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *