Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale is een zeer bekende plek in Florida, doordat het veel te bieden heeft. Fort Lauderdale is een perfecte vakantie bestemming door de leuke activiteiten die het te bieden heeft en natuurlijk het mooie weer. Waar u zeker heen moet is het iconische Bonnet House, een tour in dit huis is het zeker waard alles is prachtig ingericht en de geschiedenis is zeer interessant. Hugh Taylor Birch State Park is een prachtig park met grote bomen en indrukwekkende natuurstukken, dit park is bekend omdat vele koppels hier een aanzoek doen.

Museum of Discovery and Science is een leuk museum waar u zeker moet gaan met kinderen, u zult er veel leren en plezier hebben. Een ander mooi historisch pand is het Stranahan House, het verhaal achter dit huis is zeer interessant. Als u van enge dingen houdt, sommige mensen zeggen ook dat dit huis is bezeten. Er zijn hier tours beschikbaar en het personeel zelf heeft ook interessante gebeurtenissen meegemaakt evenals bezoekers.

Voor wat minder engs kunt u naar NSU Art Museum Fort Lauderdale een zeer mooi kunst museum met leuke evenementen en prachtige exemplaren. Als u een fan bent van zwemmen dan kunt u naar International Swimming Hall of Fame, hier vindt u een mooi museum met ook een groot zwembad.  Voor auto fans u kunt naar Antique Car Museum om prachtige auto’s te bewonderen. Las Olas Boulevard is zeker een plek waar u langs moet gaan, hier ziet u vele leuke plekjes die Fort Lauderdale te bieden heeft. Voor lekker eten kunt u naar Lobster Bar sea grill om te genieten.

Fort LauderdaleFort LauderdaleFort lauderdale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *