Clearwater

Clearwater

Clearwater is een mooie plek in Florida, het heeft veel leuke toeristische activiteiten te bieden. Waar u zeker heen moet gaan is de clearwater beach met dolfijnen, parasailing is mogelijk en u kunt er  vissen, Als u een vakantie gevoel wilt dan moet u naar Sand Key hier kunt u zonnen, zwemmen en relaxen. Als u naar Sandey park gaat dan kunt u naar Clearwater Pass, hier heeft u een kanaal en ertegenover uitzicht over de stad. U kunt hier vissen en genieten van het uitzicht, het is een rustig plekje en fijn om even te ontspannen. Als u wat actievers wilt doen dan kunt u naar Pinellas Trail, hier kunt u fietsen en goed wandelen.

Moccasin lake nature park is een mooi park met vele interessante dieren, een wandeling in de natuur hier is perfect. Als u een concert, optreden of festival wilt zien dan moet u naar Coachman park hier worden vele leuke evenementen gehouden. Houdt u van vliegtuigen of formula 1? Bij Simcenter tampa bay heeft u een grote simulator waar u kunt “vliegen/rijden” het is een zeer leuke ervaring om niet te vergeten.

Als u naar het strand wilt dan kunt u naar Clearwater beach fijn strand met een leuke sfeer In de buurt heeft u Pier 60 park een plek waar u zeker heen moet gaan dit wordt door bezoekers “het mooiste strand van Amerika” genoemd wat ook wel begrijpelijk is, voor zonsopgang moet u hier zeker zijn prachtig uitzicht. Als u onderwater dieren wilt zien dan kunt u Clearwater marine aquarium bezoeken, hier zult u zich vermaken en verbazen.

ClearwaterClearwater Clearwater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *