Florida Orlando

Blog Orlando Florida 

Orlando wordt de Fun Capital of the World genoemd. Deze naam kwam toen er veel meer pretparken zich gingen uitbreiden in Orlando. Hieronder heb ik bepaalde must sees voor in Orlando!

Harry Potter World in Universal Studios !

De hoogte punten in Orlando zijn o.a. langs Harry Potter World gaan in Universal Studios. In de pretparken van Universal Studios is er een groot gedeelte zoals de gebouwen en omgeving van  Harry Potter nagebouwd. Je zult je verbazen hoe mooi en realistisch de gebouwen zijn nagemaakt, van wat je ook altijd in films gezien hebt. Ook de kleine details en belevingen krijg je mee. Er is een Hogwarts trein te zien, waar je boterbier kunt drinken, maar er zijn ook toverstaffen te koop. Ook kun je in een geweldige attractie waarin je zelf het verhaal van Harry Potter beleefd. Als je vroeger al fan was van Harry Potter dan is dit een geschikte must see voor jou!

Micky Mouse in Disney World

In Orlando zijn er vier Disney parken. Er zijn dus vier parken: Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studio’s en het vierde park is Disney’s Animal Kingdom. Ook zijn er twee waterparken waar je heen kunt gaan. In de parken vind je veel achtbanen en attracties die zijn gemaakt over bekende Disney films, spookhuizen en op sommige plekken kun je de Disney figuren meeten. Het leukste vond ik de parade, waar je veel Disney figuren die je uit je jeugd nog kent ziet voorbij komen bij het kasteel.

Afbeeldingsresultaat voor orlando          Afbeeldingsresultaat voor orlando disney parkAfbeeldingsresultaat voor harry potter orlando

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *