Florida Miami

Miami

Miami vind ik een van de mooiste plekken in de wereld. De kilometers lange en witte stranden, maar ook de kleurrijke gebouwen in Art Deco District. En het allerfijnste vind ik de warme tropische sfeer! Miami heb ik meegemaakt als een relaxte stad, en waar je super leuke dingen kan beleven ! Hieronder heb ik een paar must sees:

Onderwatergebieden Miami

De onderwatergebieden in Miami zijn dus schitterend en moet je het meemaken om daar een keer te gaan snorkelen! Dit zijn een aantal gebieden waar je het zou kunnen boeken: South Beach Diver’s Tarpoon en Lagoon Diving Center. Als je niet zo houd van snorkelen, maar wil je wel meer dingen gaan bezichtigen in de onderwaterwereld? Dan is Seaquarium ook een optie. Je kunt er veel te weten komen over  soorten vissen en zoogdieren, en een verschil leren hoe je met de natuur kunt omgaan.

Cocktails

Het leukste om cocktails te drinken is bij Freehand. Het is een korte loopafstand vanaf Ocean Drive. De Freehand is een stukje lopen vanaf Ocean Drive. In de avond wordt het omgezet naar een gezellige cocktailbar ‘Broken Shakers’. Ook kun je super lekkere hamburgers eten! Dus als je ergens trekt in hebt, is het een aanrader om het daar te gaan bezoeken.

Everglades Alligator Farm

Op een afstand van 1,5 uur rijden kun je de Everglades Alligator Farm vinden. Hier kun je o.a. airboat rides maken, maar  je zou ook dingen kunnen leren over krokodillen, alligaters en kaaimannen. Dit is een bijzondere plek om mee te maken als je toch naar Miami gaat.

Afbeeldingsresultaat voor cocktails miamiAfbeeldingsresultaat voor miamiAfbeeldingsresultaat voor everglades alligator farm

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *