Florida Tampa

Tampa

De kust in het westen van Florida zijn grote schitterende stranden te vinden (met erg zacht zand), Tampa Bay is de ultieme plek.  Er valt genoeg te beleven aan deze kust, het is gevarieerd met musea, architectuur , eilanden en uitgaansgebieden. Hieronder laat ik je zien wat je allemaal gedaan moet hebben als je in Tampa bent!

Big Cat Rescue

In Tampa ligt de Big Cat Rescue. Big Cat Rescue is een opvangcentrum voor allemaal katsoorten, enz. De vezorgers zorgen zo goed mogelijk voor de dieren en zijn tegen de mishandeling en zetten alles in om dat tegen te houden. Op de website kun je kaartjes kopen om daar een kijkje te nemen.

Shoppen

Tampa is absoluut geschikt voor het shoppen! Er zijn grote malls te vinden bijv. International Plaza and Bay Street. Ook kun je er terecht voor winkeltjes met leuke koopjes op de Big Top Flea Market, daar bieden grote merken hun overgebleven artikelen voor goedkope bedragen 🙂  Je kunt er ook terecht voor culturen, uitgaan en winkelen… winkelen…. EN nog is winkelen !

Museums

Dalí museum bevat schilderijen en andere kunst van Salvador Dalí. Het gebouw heeft de stijl van Salvador Dalí zelf. Dit vind ik sowieso de mooiste en interessante museum met kunst van Florida, als liefhebber mag je dit zeker niet missen !

Aquariums

De aquarium van Florida ligt zojuist in het leuke Tampa! Buiten de supervette shows en tentoonstellingen mag je hier zwemmen met de verschillende vissoorten en zoogdieren (hoe spannend is dat?).  Voor meer info kun je natuurlijk op de website kijken!

Afbeeldingsresultaat voor tampa aquariumAfbeeldingsresultaat voor big cat rescue tampaAfbeeldingsresultaat voor tampa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *