Florida Disney World

Disney World

Disney world heeft 4 verschillende parken: Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios en Disney’s Animal Kingdom Themepark. Ook heeft het nog 2 waterparken: Disney’s Blizzard Beach en Disney’s Typhoon Lagoon.

Beste Tijd om Disney te bezoeken

Disney World is het populairste petpark en is het drukste in het hoogseizoen. Dan wil je zeker niet in disney zijn het is namelijk 1 veelste warm en 2 heel erg druk. Het beste is om naar het park te gaan als het niet al te warm is. Daarom kun je het beste tussen 1 september en 30 november gaan.

Kaartjes kopen

Uit eigen ervaring kun je het beste kaartjes op internet of in een supermarkt zoals: (Super) Target, Walmart.

Magic Kingdom

Dit park is het eerste park van de 4 die werd geopend in Florida. Het was vanaf het begin al erg populair zo bezochten in 2015 20,5 miljoen gasten het park wat het tot het meest bezochte park ter wereld maakte.

Epcot

Dit was het tweede park dat werd geopend en heeft een oppervlakte van 121 hectare en is twee keer zo groot als het Magic Kingdom. Als je dit park wil bezoeken doe dan schoenen aan waar je goed op kunt lopen want je gaat deze dag veel km’s maken.

Disney’s Hollywood Studios

Dit park is net als de andere parken geweldig aangekleed en heeft veel mooie live shows. Hou je van wat meer actie dan is de Rock ‘n’ Roller of de Twilight Zone Tower of Terror wat voor jou.  Maar is dit niks voor jou dan zijn er natuurlijk ook nog andere geweldig aangeklede attracties.

 

Disney’s Animal Kingdom.

Dit park is niet alleen maar achtbanen en attracties maar heeft ook dieren. Ook heeft het heel veel live shows net als de andere parken. Ook zeker een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *