Duiken in Florida

Duiken in Florida

Als je van duiken houdt ben je in Florida op de juiste plek. Vooral bij de keys heb je op enkele meters van de kust al geweldige duiklocaties om te genieten van de onderwaterwereld. Koraalriffen en tropische vissen vind je hier in heel veel verschillende kleuren en maten. De duikexcursies op de Golf van Mexico zullen je zeker niet teleur stellen omdat je altijd voldoende verschillende vissen zal tegen komen.

Scheepswrakken

Voor de hele kust van Florida vind je ook veel scheepswrakken waar je kan duiken. Maar op de Keys vind je de meeste scheepswrakken, niet voor niets dat je hier ook de meeste duikscholen aantreft.

Kan ik zomaar duiken?

Nee, je kan niet zomaar een fles op je rug gooien en het water in gaan. Je moet dan eerst een cursus volgen voordat je in de wateren van Florida mag duiken. Wel in het bezit van een duikbrevet maar niet in het bezit van duikuitrusting? Geen probleem wat je kunt vrijwel overal duikspullen lenen.

Wat is de beste prijs.

Bij het populaire eiland Key West is er veel keuze voor snorkelexcursies en duikexcursies. Door dat groote aanbod is het zeker op rustige dagen mogelijk om een leuke aanbieding te vinden. Als je de prijzen gaat vergelijken let dan goed op. Onbeperkt frisdrank en na het snorkelen een biertje klinkt leuk, maar dat mag geen 10 dollar p.p duurder zijn dan wat je bij een excursie betaald waar het niet inbegrepen is. Tenzij je van plan bent om meer dan 5 glazen te drinken haal je dat er nooit uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *