Kissimmee

Shingle Creek Regional Park

Shingle Creek Regional Park ligt heel dicht bij de ‘bewoonde wereld’ maar toch voelt het alsof je midden in de natuur bent. Je kunt hier een rustige wandeling maken of fietsen op de fietspaden die hiervoor bestemt zijn ook vissen is toegestaan. Ook kun je er kanoën, je kunt er roofvogels en andere vogels spotten. Ook vind je er natuurlijk alligators, schildpadden en eekhoorns.

 

Silver Spur Rodeo

Zo’n Rodeo hoort toch wel bij de Amerikaanse cultuur. Ik vind dat je zoiets toch wel een keer meegemaakt moet hebben!  Er is airconditioning dus heerlijk achterover zitten en genieten van het spektakel dat aan de gang is. De prijzen zijn zeker niet duur het varieert per rodeo en is ongeveer tussen de 10 en 20 dollar p.p. Ook heeft Silver Spur autoshows met klassieke auto’s.

 

Fun Spot America

Dit is een soort van permanente kermis. Zeker leuk om een keer een rondje overheen te lopen en misschien nog een attractie gaan. Iedere zaterdag middag/avond vind er een oldtimer show plaats met allemaal oude Amerikaanse auto’s, zeer indrukwekkend om te zien.

 

Old Town

Old Town is een gezellige winkelstraat met veel eetgelegenheden en winkels. Het ligt naast Fun Spot dus je kunt het gemakkelijk combineren. Eerst heerlijk wat eten in Old Town en dan even de sfeer proeven  van der Kermis. Rustig avondje rondkijken en genieten van wat er allemaal te zien valt.

 

Museum of Military History

Een kijkje in de geschiedenis van het Amerikaanse leger? Dan ben je hier op de juiste plek van bommen tot voertuigen zijn hier te vinden. Het museum is niet heel groot, na 1,5 uur ben je hier wel uitgekeken. Maar voor maar 7 dollar is dat het zeker waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *