Fort Myers

Six Mile Cypress Slough Preserve

Een heerlijke wandeling in de natuur van Florida. En zo zijn er ook diverse dieren te vinden zoals: Alligators, Schildpadden, slangen, eekhoorns,wasbeertjes, herten, varkentjes, verschillende vogels,  vlinders,  hagedisjes en nog veel meer. Neem de tijd en kom tot rust om vervolgens de natuur om je heen te kunnen bekijken.

 

Edison & Ford Winter Estates

In dit Museum word laten zien hoe Thomas Edison de uitvinder van de lamp en Henry Ford de Founder van Ford vrienden waren en hun winter huizen naast elkaar bouwde. Ook kun je het labratorium van Edison zien. Wil je de tuinen zien die Edison had aangelegd deze horen niet bij het museum en kosten dus wat extra’s.

 

Manatee Park

Even een kleine tussenstop maken hier kan zeker geen kwaad. Het kost 2 euro per uur om te parkeren, het park is niet heel groot dus je bent er ook zo door heen. Met het zien van de manatees moet je geluk hebben. Ze komen vaak wel op deze plek af omdat het water er warmer is door de energiecentrale in de buurt. Het beste kun je gaan met koud weer dan komen de manatees naar het water oppervlak.

 

Sun Splash Family Waterpark

Het park is overzichtelijk en er zijn veel life guards die ook echt goed opletten. Er zijn verschillende glijbanen van simpele glijbaan tot een glijbaan voor de echter thrill-zoekers. Er is een rivier waar je lekker op kan dobberen met een band. Het enige nadeel aan het park is dat je zelf geen eigen eten mee mag nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *