Naples

Naples ligt net als Miami aan de kust van Florida alleen dan aan de westkust van Florida. Naples heeft veel kleine eilandjes om zich heen en dit noemen ze ook wel de Marco Islands, ze bestaan uit wel 10.000 kleine eilandjes. Deze eilandjes bestaan vooral uit mangrovebossen en het is ook geweldig om hier met een kajak door heen te varen. Het strand van Naples is de perfecte plek om te relaxen. Het witte strand, de grote palmbomen en de mooie blauwe zee.

 

Corkscrew Swamp Sanctuary

Deze mooie swamp is maar liefst 52 vierkante kilometer groot. Er is een steiger wandelroute dwars door het moeras deze route is 3.6 km lang. Ga op zoek naar het leven in het moeras zoals de alligators, otters, roodbuik schildpad en veel verschillende vogels. Deze route is ook geschikt voor mensen die het toch wel een beetje eng vinden om in de buurt te komen van deze dieren. Door deze verhoging kun je op je gemakje rustig rond kijken.

 

Naples Pier

Je kunt niet naar Naples komen zonder een keer de pier op gelopen te zijn. Deze pier is in 1888 gebouwd en werd gebruikt voor vracht en passagiers. The oude pier is vaker kapot gemaakt door verschillende hurricanes, maar werd elke keer weer opnieuw gebouwd als het symbool van Naples. De pier is een populaire plek voor vissers, Zons ondergang kijkers, Dolfijnen spotters en natuurlijk het prachtige uitzicht over de Golf van Mexico. Op de pier zijn ook kleine eet gelegenheden.

 

Naples Zoo at Caribbean Gardens

Deze dierentuin heeft niet heel veel dieren maar dat komt omdat de dierentuin de dieren ruimte wil geven en zo zie je ook dat alle hokken groot zijn. Ook hebben ze shows en weten de medewerkers veel te vertellen over de dieren en dit doen ze ook met alle plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *