Tampa

Busch Gardens Tampa Bay

Naast Disney en Universal zijn er ook nog andere parken zoals deze die misschien een beetje te weinig aandacht krijgen. Maar ik heb nog nooit een combinatie van een Themapark en een dierentuin gezien, dus ik vond dat deze wel een plekje verdiende in deze lijst. Het park heeft meer dan 300 verschillende dieren en ook nog eens 8 achtbanen, daarbij zijn achtbanen voor de echte thrill-zoekers maar ook voor de wat minder fanatieke achtbaanrijders. Het park is in een Afrikaans thema en daarbij hoort natuurlijk ook een safari, en ja hoor deze is aanwezig met een auto tussen de dieren heen rijden.

 

Adventure Island

Terwijl jij lekker op je bedje kan liggen of in de rivier kan drijven hoef je je nergens druk om te maken dat doen de life guards wel! Ook is er een golfslagbad waar je lekker met een band op de golfen kan drijven. Er zijn 11 verschillende glijbanen die van super snel naar rustig en relaxed variëren.

 

Beaches

Natuurlijk heeft deze stad waar het 360 dagen per jaar mooi weer is ook stranden. Bekende stranden zijn bijvoorbeeld: Clearwater Beach, Indian Rock Beach en Madeira Beach. Bij deze stranden kun je leuke tours doen, je gaat op zoek naar dolfijnen. Of je blijft lekker op het strand liggen en geniet van de zon terwijl je een boekje leest. Wel goed insmeren!

 

Henry B. Plant Museum

Dit is een van de bijzondere gebouwen van Tampa, met hoge Moorse minaretten. Vroeger was het een hotel voor de rijkste treinreizigers, nu is het een museum over dat hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *