Cruisen vanaf Florida

Cruisen vanaf Florida is de door de jaren heen steeds populairder geworden onder de vakantiegangers. Zo zijn er verschillende grote Cruise havens in de Amerikaanse staat, waaronder Cape Canaveral en Miami. Niet alleen de Amerikanen zelf gaan mee op een cruise bijvoorbeeld naar de Caribean maar ook steeds meer Internationale Toeristen. Deze vliegen dan bijvoorbeeld aan op Maimi International Airport of Orlando International airport, verblijven hier een aantal dagen en gaan dan als afsluiting van de vakantie nog met een Cruise mee.

Als je bijvoorbeeld vanaf Miami vertrekt gaan veel cruises ook richting de Bahama’s, zo is een cruiseaanbieder Carnival Cruise Lines. Deze cruisemaatschappij bieden verschillende cruises ook qua periode. Zo kun je bijvoorbeel een vruise kiezen van 3 nachten maar ook van 7 nachten.

De Cruise van 3 nachten is als volgt ingedeeld zo begin je in miami en vaar je rond het einde van middag vanaf de haven richting de Bahama’s met als port Nassau. De eerste vaardag is vaak op zee, maar wees niet getreurd er is genoeg vertier op het schip voor jong en oud. De derde dag kom je in de ochtend aan in Naussau en heb je hier de gehele dag om te spenderen. Zo worden er verschillende georganiseerde dagtochten aangeboden, maar je kan er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan. Na deze dag vaarje terug richting Miami en kom je daar weer aan in de ochtend.

Op het schip is er veel te doen, zo zijn er verschillende restaurants en bars. Waar je heerlijk kan genieten van een van de vele gerechten of van een avond live muziek in de pianobar. Daarnaast is er ook voor jong en oud overdag genoeg te beleven. Kom bij in de spa of geniet van de zon bij het zwembad. ’s Avonds zijn er verschillende shows en musicals of waag een gokje in het casino.

Kortom een Cruise valt goed te combineren met een rondreis vanuit Florida.