Panama City

Panama City is een mooi warm plaatsje, het is niet zeer druk en aangenaam warm bij het strand. U kunt zwemmen, snorkelen, vissen en met dolfijnen zwemmen. Het water is mooi helderblauw en het strand is wit, perfect om uw vakantie in Panama City te houden.  Het strand van Panama City om heen te gaan is zeker Panama City Beach, Het was in de top 11 van Trip Advisor voor beste strand!

 Er worden evenementen gehouden waaronder piraten dag, zeer leuk om met kinderen heen te gaan. Op de website van Panama City kunt u ook andere evenementen vinden. Science and Discovery center of northwest Florida heeft veel leuke exemplaren om te bewonderen, ook zeer geschikt voor kinderen om te zien.  Om wijn te proeven kunt u naar pier park panama city beach wijn, een zeer gezellige atmosfeer.

Een ander strand om heen te gaan is St. Andrews State Park, het is dichtbij Panama City Beach en ook zeer rustgevend. Bij St. Andrews State Park zijn er ook witte stranden en blauw water, zeker een aanrader als u aan het strand wilt liggen. U kunt er ook zonnen, zwemmen en genieten van uw vakantie. Wilt u liever naar een museum? Neem een bezoekje aan Man in the Sea Museum. Man in the Sea Museum heeft leuke onderzeeër exemplaren om te bewonderen, u kunt de hele historie van een onderzeeër bewonderen. Er zijn oude onderzeeër pakken en Man in the Sea museum biedt ook vele artikelen aan. Als u interesse heeft dan kunt u naar hun website gaan.