Vero Beach

Vero Beach is een stad aan de oostkust van de Amerikaanse staat Florida. Deze elegante stad is erg leuk om te bezoeken als u bijvoorbeeld op doorreis bent naar Miami. Vreedzame stranden, musea, prachtige natuur en een breed scala aan hotels maken Vero Beach tot een geweldige vakantiebestemming.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Vero Beach Museum of Art. Hier hebben ze collecties kunstwerken van zowel Amerikaanse als internationale kunstenaars. Er zijn zes kunstgalerijen en twee beeldenparken. Het museum presenteert het hele jaar door nieuwe tentoonstellingen, dus er is altijd wel iets nieuws te zien. Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis van Vero Beach? Breng dan een bezoek aan het Indian River Citrus Museum. In dit historische gebouw ontdekt u onder andere waarom de citrusvruchten hier zo speciaal zijn.

Wilt u op een avontuurlijke manier veel van de omgeving zien? Ga dan met Florida Cracker Airboat Rides de St. Johns River op met een airboat. Onderweg kunt u alligators zien en allerlei verschillende vogelsoorten. Ook krijgt u meer informatie over het gebied en over de geschiedenis. Het is een leuke ervaring voor jong en oud!

Bent u een liefhebber van bloemen en planten? Dan is het een aanrader om de McKee Botanical Garden te bezoeken. Hier hebben ze opmerkelijke collecties van waterlelies en orchideeën en de meest prachtige sierplanten.

Als u van shoppen houdt kunt u zich uitleven bij de Vero Beach Outlets. Dit ligt aan de rand van de stad en hier kunt u besparen op een paar grote kledingmerken. Ook in het centrum van Vero Beach kunt u goed winkelen en optimaal genieten bij leuke barretjes en fantastische eetgelegenheden.