Treasure Island

Treasure Island ligt in het westen van de Amerikaanse staat Florida. Het is een eiland dat wel verbonden is met de omliggende plaatsen Madeira Beach en Sint Pete Beach door middel van bruggen. Treasure Island is gelegen aan de Golf van Mexico en heeft witte zandstranden, blauwe wateren, mooie hotels en leuke restaurants. Treasure Island ligt bovendien op slechts een klein eindje rijden van steden als St. Petersburg en Tampa en de bekende themaparken in Central Florida.

Vanuit Treasure Island zijn er een hoop leuke uitstapjes die u kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld mee met de Dolphin Snorkeling Cruise. Tijdens deze cruise komt u ook langs een tropisch eiland met een verlaten fort en vuurtoren. Vanuit hier is het ook mogelijk om te snorkelen en onderweg komt u vast en zeker dolfijnen tegen die uit het water springen om te spelen. Onderweg zult u ook veel zeevogels tegenkomen. Een andere leuke boottocht die u kunt maken is met de Royal Conquest Pirate Ship. Een tocht met dit piratenschip is geschikt voor alle leeftijden.

Ten zuiden van Treasure Island, vlak voorbij Tierra Verde, vindt u het Fort De Soto Park. Hier zijn diverse stranden en u kunt hier prachtige wandelingen maken. Ook kunt u hier verschillende activiteiten ondernemen zoals kajakken en fietsen.

Het klimaat in Treasure Island is perfect. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot wel 33 graden Celsius en in de winter kan het nog makkelijk 20 graden worden. Het weer is dus altijd perfect om leuke outdoor activiteiten te ondernemen!