Hollywood

Hollywood is een mooi plaatje in Florida, er is ook een andere plaats dat Hollywood heet met the walk of Fame maar die kunt u vinden in Los Angeles Californië. Waar ik het in dit bericht over zal hebben is Hollywood in Florida. Hollywood in Florida heeft vele leuke activiteiten en bezienswaardigheden te bieden. Houdt u veel van shoppen? Dan is Aventura Mall de plek voor u. In Aventure Mall zijn er niet alleen vele winkels maar ook restaurants, cafés, optredens en meer. Wist u dat Adventure Mall de op 1 na grootste winkel centrum van Amerika is?

Als u even naar het water wilt en wilt genieten van de natuur dan kunt u naar Oleta River State Park, u kunt hier langs het water lopen en de zeelucht opsnuiven. U kunt ook zitten en picnicken met prachtig uitzicht. Het park biedt prachtig uitzicht over de stad, u kunt hier vissen, kajakken, fietsen, kamperen en meer. Als u naar Hollywood in Florida gaat ga dan zeker naar Oleta River State Park waar voor iedereen wat te doen is. Als u wilt gokken ga dan naar Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood. Het is een 4 sterren hotel waar u kunt overnachten en genieten in luxe, gokken hier is een leuke ervaring.

Als u naar het strand toe wilt gaan dan kunt u naar John U. Lloyd beach state Park waar u kunt genieten van de zon, zee, en strand hier krijgt u zeker een vakantie gevoel. Als u mooie planten wilt zien dan kunt u naar Flamingo Gardens om alles te bewonderen.