Palm Bay

Palm Bay is een van de best bewaarde geheimen van Centraal-Florida, een verborgen juweeltje dat rijk is aan natuurlijke hulpbronnen en wordt genoten door diegenen die avontuurlijk genoeg zijn om alles te ontdekken wat dit gebied te bieden heeft. U zult het zien als u langs de schilderachtige snelweg rijdt langs de Indian River Lagoon aan de Atlantische kust van Florida. Het 4 mijl lange stuk Palm Bay is de toegangspoort tot de stad en biedt bewoners vele verrassingen, waaronder elegant dineren, schilderachtig uitzicht op het water en unieke winkelervaringen.

Sport- en buitenenthousiastelingen genieten van de eindeloze zomers van Palm Bay, waar ze kunnen genieten van golfbanen van kampioenschapsklasse, off-road fietsen en hardlopen en natuurpaden die gigantische speeltuinen worden voor jong en oud.

Palm Bay staat hoog aangeschreven vanwege de vele en diverse parken met sportthema’s, van veldrijden en paintballoorlogen tot natuurreservaten en kajakken door de ongerepte wateren van het Turkey Creek Sanctuary. Palm Bay ligt ten zuidoosten van Orlando in het oosten van Centraal Florida tussen Jacksonville en Miami.

Het weer in Palm Bay is aanzienlijk mooi, zo zijn de winters mild en is het een ideale overwinter plek. De zomers zijn warm en palm bay wordt dan ook vaak bezocht in de zomer, zowel door nationale als internationale toeristen. Veel nationale toeristen trekken vanuit de rockies in de wintermaanden hier naartoe om te overwinteren, en de kou te ontlopen.

Kortom palm Bay is een veelzijdige staan, waar veel te beleven is zowel voor jong als oud en is zeker een bezoek waard tijdens een rondreis door Florida.