Vero Beach

Vero Beach, een elegante stad aan de Atlantische kust van de Amerikaanse staat Florida, is een paradijs voor golf, watersporten en vissen. En ligt ten noorden van Miami, veel toeristen brengen dan ook een bezoek aan de staat, wanneer ze in Miami zijn of er langs rijden.

Vreedzame stranden, musea, natuurtochten en een scala aan hotels maken Vero Beach een geweldige vakantiebestemming en een belangrijk deel van de regio die bekend staat als de Treasure Coast. Daarnaast is het ook aanzienlijk rustiger dan Miami Beach, wat voor veel mensen juist de reden is dat ze hier naartoe gaan.

Vero Beach biedt ook een fijne selectie winkels – aan de oceaan, het historische centrum en in grote winkelcentra – en heerlijke gerechten voor alle budgetten, zo is er voor ieders wat wils. Ook in Vero Beach zijn musea, kunstgalerijen en vele parken, waarvan sommige toegang bieden tot een aanlokkelijk netwerk van rivieren en inhammen waar zeekoeien rondzwerven.

Qua weer is Verobeach gelijk met de andere plaatsen in de staat Florida, het wordt namelijk niet voor niks ‘’The Sunny State’’ genoemd. Zo zijn de zomers aanzienlijk warm en komen hier veel gezinnen over de zomer vakantie door te bregen, en in de winter komen vaak de overwinteraars vanuit de koudere gebieden in Amerika of vanuit de rest van de wereld.

Veel mensen vliegen aan op Orlando of Miami of vanuit daar door te reizen met auto.

Kortom Vero Beach heeft naast de stranden ook veel natuur te bieden, wat de bestemming zeer veelzijdig maakt.