Palm Harbor

Palm Harbor is een plaats in de Amerikaanse staat Florida en ligt in ten noorden van St. Petersburg. De stad  staat vooral bekend om het kampioenschapsgolfen bij Innisbrook Resort & Golf Club. Hier komen dan jaarlijks ook veel nationale en-internatiole toeristen op af. Als u Palm Harbor wenst te bezoeken kunt u het beste aanvliegen op Tampa. De internationale airport ligt dan ook circa om 40 minuten rijden.

Qua klimaat hoeft u zich geen zorgen te maken, want ook Palm Harbor doet zoals andere plaatsen in de staat Florida de bijnaam ‘’sunnystate’’  geen schuld aan. Het gehele jaar is het hier aangenaam en dit maakt Palm Harbor een uitstekende winterzon bestemming.

Ook voor een dagje ontspanning bent u in Palm Harbor aan het juiste adres, zo kunt u baden in een van de warme mineraal bronnen of een bezoek brengen aan een van de resorts, parken of nabijgelegen stranden. Daarnaast  is het historische centrum zeker een aanraden. Zo wandelt u  een stap terug in de tijd over Florida Avenue, aangezien hier nog veel historische gebouwen bewaard zijn gebleven

Ook het is er veel vertier als, restaurants, winkels en de Greater Palm Harbor Area Chamber en Commerce  wat grootendeels in het centrum te vinden is. Nog een hoogtepunt: het jaarlijkse Palm Harbor Citrus Festival, dat over het algemeen begin april wordt gehouden in het historische centrum van de stad.

Kortom Palm Harbor is een veelzijdige plaats nabij Tampa, wat zeer goed te bezoeken is tijdens een rondreis door de staat Florida.