St. Petersburg

St. Petersburg

St Petersburg, het wordt ook wel St. Pete genoemd. St. Petersburg is een plek vol leuke mogelijkheden, u zult verrast staan wat deze plek allemaal te bieden heeft. Kent u de “The Persistence of Memory”  Salvador Dali heeft het gemaakt, u kunt zijn museum bezoeken in Florida. Er zijn vele prachtexemplaren te zien en u zult zich rijkelijk vermaken. Als u natuur wilt zien dan kunt u naar Sunken Gardens Botanical, Sunken Gardens is een zeer mooie tuin met prachtige plantenexemplaren.

Als u meer kunst wilt zien dan kunt u naar de Museum of fine arts van St. Petersburg, er zijn vele mooie kunstwerken als u een kunstliefhebber bent dan moet u hier zeker heen. Als u alligators wilt zien dan moet u naar Boyd Hill Nature Preserve, hier kunt u rondlopen door het moeras en kunt u als u geluk heeft een alligator spotten. Wilt u liever meer naar het water? Skyway Fishing Pier state Park is ‘s werelds langste pier om op te lopen. Het is een goede plek als u van plan bent te vissen, u kunt hier hele goede vangst hebben. Vinoy Park is aan het water gelegen, u kunt in de verte gebouwen zien en genieten, zitten en eten.

Voor een leuke markt is St. Pete Indie Market ideaal. Er zijn hier veel spullen te vinden van kleding tot eten, een leuke plek om te winkelen.als u in Central Avenue staat dan zijn er ook vele winkelgelegenheden en kunt u lekker afkoelen met een ijsje of een drankje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *