Daytona Beach

Daytona Beach

Daytona Beach is een plaats in Volusia en is zeer bekend door 1 reden namelijk spring break, u heeft er waarschijnlijk wel van gehoord. ‘Het grote feest in de zomer’ waar iedereen los gaat en er een leuke sfeer is. Naast het ‘Springbreak’ feestje zijn er ook vele andere leuke activiteiten hier aan het strand te doen.Er zijn vele attracties waaronder Joyland amusement, Joyland is een arcade met leuke spellen, lekker eten en mooi uitzicht op het strand. Als u naar een strand wilt dan kunt u naar riverfront park, hier heeft u gelegenheid om te eten, winkelen of rustig op het gras te lopen naast het water.

Halifax historical is een zeer interessant museum waar u de geschiedenis leert kennen van Daytona Beach, het is zeer leerzaam en in de buurt zijn er ook leuke shops en restaurants. Als u naar het strand wilt dan raad ik u Daytona beach boardwalk aan, vooral met zonsopgang is het uitzicht prachtig en rustgevend. Daytona beach boardwalk heeft leuke winkels in de buuurt, u kunt een prachtige wandeling hebben naast het strand en genieten van uw vakantie. In de buurt zit Daytona beach Main Street pier prachtig uitzicht op de zee en u kunt genieten van een lekker hapje eten.

Mardi Gras Fun Center is een leuke plek zeker voor kinderen, Mardi Gras Fun Center is een arcade met vrolijke kleurrijke machines waar u leuke prijzen kunt winnen u kunt er ook genieten van lekker eten. Daytona Beach Coquina Clock Tower is een zeer mooie klok die u zeker gezien moet hebben, het is zeer interessant en heeft veel historie.

Daytona BeachDaytona Beach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *