Titusville

NASA Kennedy Space Center

Dit is een zeer leuke en leerzame attractie die je zeker een keer gezien moet hebben. Ga in de ochtend vroeg op pad want het word er druk en er is heel veel te zien. Elke dag als het park open gaat is het wel leuk om daarbij te zijn ze spelen dan het volkslied van de Verenigde Staten. Geweldig om mee te maken.

 

Chain of Lakes Park

Dit is een groot park je kan wandelen, fietsen en honkbal kijken. Je kunt er ook genieten van de natuur er zijn veel vogels en als je geluk hebt kom je misschien zelfs wel een alligator of een schildpad tegen ! Verder is er een speeltuin en een toren die je kan beklimmen om een mooi uitzicht te krijgen van het gebied.

 

Merrit Island National Wildlife Refuge

Dit grote gebied van zo’n 350 vierkante kilometer groot heeft veel te bieden. Er leven in dit gebied vele soorten vogels zoals: pelikanen, roze lepelaars, kraanvogels, Amerikaanse ooievaars en nog veel meer. Ook vind je er: alligators, gordeldieren, manatees, schildpadden en dolfijnen. Begin je bezoek bij het bezoekerscentrum, waar je alle up-to-date informatie krijgt over dit geweldige natuurgebied.

 

American Police Hall of Fame

Dit is een erg interessant museum. Politie agenten van overal ter wereld kunnen voor 2 dollar naar binnen, normale bezoekers betalen 6 dollar. Er is een schietbaan waar je mag kijken. Ook zijn er cellen, wapens die gebruikt zijn door politieagenten door de tijd, auto’s, motor’s. Er staan ook politieauto’s die gebruikt zijn door agenten die zijn omgekomen. Ook vind je er replica’s van cellen, gaskamers en een elektrische stoel. Ook alle patches hangen geordend aan de muur. Zeker een aanrader dus!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *