St. Augustine

Gaat u naar Florida? mis St Augustine niet. St Augustine is de oudste stad van Amerika, er is hier veel geschiedenis te vinden. Castillo de San Marcos is een grote stenen muur die de stad beschermt. Het is zeer oud en mooi, het is het oudste fort in de verenigde staten. Het doelde ervoor om Spanje tegen de nieuwe wereld te beschermen. Bridge of Lions is een brug met standbeelden van leeuwen. Er is mooi uitzicht wanneer er vuurwerk is. De brug verbind St. Augustine met Anastasia Island, een plek om niet te missen.

Ponce de leon’s fountain of youth is erg historisch, veel Archeologië. Bij Ponce de leon’s fountain of youth kunt u ook trouwen. Het park gaat over Ponce de Leon die op zoek was naar de fontein der eeuwige jeugd. Legende ging dat het fonteintje eeuwige jeugd zou geven, op het park kunt u een slokje drinken van het water. Aviles Street is een mooie straat, de straat is vrolijk betegeld. Er zijn een paar winkeltjes en er hangt een gezellige sfeer. Er wordt gezegd dat het de oudste straat van Amerika is, zeker bijzonder om te zien op vakantie.

Wat veel bezoekers aantrekt is het Lightner Museum. Het Lightner Museum is prachtig gebouwd, het is 7 dagen in de week geopend en heeft veel te bieden. Ook hier zijn er trouwmogelijkheden. Als u gelooft in geesten dan moet u naar St. Augustine Light, de vuurtoren van St. Augustine. Er worden hapjes aangeboden die u kunt eten voordat u naar de top gaat of naderhand. Het uitzicht op de top is prachtig, Vooral ’s avonds met lichtjes. De werknemers zeggen dat de vuurtoren is “bezeten”. Als u erheen gaat dan kunt u “spook” tour krijgen.

 

Lightner MuseumSt. Augustine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *