Miami

Jungle Island

Dit is niet zomaar een dierentuin. In deze dierentuin heb je namelijk de mogelijkheid om bepaalde dieren vast te kunnen houden of dichtbij in de buurt te komen. Je hebt de kans om kleine aapjes te voeren of een papagaai op je hand te hebben. Ook hebben ze veel andere zeldzame dieren zoals de witte tijger of een Swainsons toekan. Zeker een leuke dag voor de hele familie.

 

Dezer Collection

Dit museum is niet alleen geweldig voor de auto liefhebber maar ook leuk als je niet zoveel van auto’s houdt. Dit museum heeft namelijk de grootste James Bond collectie in de wereld met onder anderen: Auto’s, vliegtuigen, helikopters en veel meer uit de film. Ook hebben ze het een en ander van Batman en de tijdreis auto uit Back to the Future.

 

Everglades

Op slechts een kwartier rijden vanaf Miami kom je in het natuurpark Everglades National Park. Dit moerasgebied word nogsteeds bewoont door indianen ook vind je er veel dieren zoals krokodillen, alligators en veel andere reptielen en vogelsoorten. Als je hier dan besluit heen te gaan moet je zeker een ritje in een airboat doen. Met hoge snelheid glijd je over het water op zoek naar alligators of andere dieren.

 

Miami Metrozoo

Deze dierentuin is drie vierkante kilometer groot met meer dan 400 verschillende dieren. Je kunt door de dierentuin heen wandelen, er is namelijk meer dan 5 kilometer aan wandelpaden. Je kunt er ook een fiets huren of de tram pakken die door het park rijd. De dierentuin heeft allemaal leuke ideeën bedacht zodat je dichter bij de dieren kunt komen zoals een glijbaan die door het verblijf van de otters gaat of een kruip tunnel die door het water bij de alligators gaat, er is zelfs een boomhut van glas zodat je midden in het verblijf van de vossen bent. Veel speelplekken voor kinderen,  Plezier voor de hele dag dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *