Nassau en Paradise Island

Nassau en Paradise Island op de Bahama’s worden gezien als een waar paradijs doordat het een combinatie is van tropische lichtheid en een bruisende hoofstad.
Je kunt hier van alles vinden van cultuur en geschiedenis tot hedendaags plezier.

Nassau is is perfecte aanlegplaats voor cruise schepen omdat het echt een typisch Caribische stad is.
Je kunt hier van alles beleven. Het drukke Baystreet is daar een mooie plek voor. Je kunt hier namelijk vele bezienswaardigheden vinden, een tal aan restaurants vinden en verschillende winkels.

Ook zijn er prachtige stranden te vinden denk daarbij aan Cable Beach en Cabbage beach. Maar ook de fanatieke snorkelaar kan hier goed zijn, vanwege zijn kleurrijke koraalriffen. Het bekende Cabbage Beach is vooral erg populair bij watersporters maar trekt ook veel toeristen vanwege zijn kristalheldere water en witte zandstrand.

Het Paradise Island staat niet alleen bekend om het duiken en snorkelen en het turkooisblauwe water. Maar het is ook bekend om het grootste hotelresort op de Bahama’s, het spectaculaire Atlantis.
Dit staat bekend om het grootste zeeaquarium ter wereld.

Mocht je toch wat actievers willen doen ben je op Paradise Island ook aan het juiste adres.
Het Aquaventure Water Park heeft eel glijbanen en entertainment voor het hele gezin, waar je zo een hele dag kan doorbrengen.
Wil je het toch wat rustiger aan doen kan je je goed vermaken in het pittoreske Marina Village tijdens een wandeling of ga lekker winkelen in het Bahamas Craft Centre en Craf Cottage.
Maar ook op Paradise Island kun je natuurlijk ook genieten van de Caribische zon en paradijselijke stranden.