Coral Gables

Coral Gables is een plek in Florida met veel activiteiten . Denk bijvoorbeeld aan Venetian Pool. Venetian Pool is een zwembad waar je verfrissing kunt zoeken met het warme weer, het is omgeven door een mooie omgeving. Het water is prachtig blauw en het gebouw welke erbij staat is ook interessant om te zien.

Fairchild Tropical Botanic Garden is een  mooie tuin met prachtige dieren. Er is een groot gebouw met een plein met een groot grasveld, de planten die hier staan zijn zeer interessant en alles is goed onderhouden. Matheson Hammock Park is een park met rivieren en veelpalmbomen, hier kun je prima wandelingen maken en genieten van de natuur.

Lowe Art Museum is een leuk museum waar je prachtige kunst exemplaren zult zien. Coral Gables Museum is ook een museum waar je zelfs kunt trouwen. Coral Gables House is een museum over George Merrick, je zult hier veel interessante informatie verkrijgen over Coral Gables. Het wordt ook wel George Merrick House genoemd.

Als je een mooie locatie zoekt om een foto’s te maken dan moet je zeker naar DeSoto Plaza waar je een groot standbeeld bij de rotonde aantreft, het is omringd met prachtige kleurige bloemen en op de achtergrond heb je prachtige palmbomen.