Biscayne Bay


Biscayne Bay is een mooi plekje in Florida waar je zeker heen moet gaan. Iets wat je hier zeker gezien moet hebben is Vizcaya Museum and Gardens. Vizcaya museum and Gardens is een prachtig landhuis met erg mooie kamers die je kunt bekijken.

Als je zeedieren wilt zien dan kun je naar Miami Seaquarium, hier zijn dolfijnen, zeehonden en nog meer zeebewoners. Er worden hier leuke dierenshows gegeven waar je zeker van zult genieten. Mocht je reizen met kinderen is deze ook zeker aan te raden. Bisayne Bay heeft een ook nationaal park namelijk het Biscayne National Park in dit mooie park kun je genieten van veel natuurschoon en de rust.

Crandon Park is heeft een prachtig stuk strand waar je kunt zitten en genieten van de palmbomen, witte zandstranden en het blauwe water. Ook staat dit strand bekend om het trouwen wat hier zeker mogelijk is. Een ander mooi stuk strand met een vuurtoren is Key Biscayne, en heeft ook prachtig witte zandstranden en blauw water hier heb je echt een vakantie gevoel.

Fairchild Tropical Botanic Garden is een tuin met prachtige planten en bomen, je kunt meedoen aan een tour en te weten komen hoe Fairchild Tropical Botanic Garden de toekomst helpt. Er is ook een boerderij waar kinderen groenten/fruit kunnen plukken en informatie krijgen over de gewassen die er verbouwd worden. Erg interessant en leerzaam om hier langs te gaan. Virginia Key is ook een prachtig stuk strand waar je kunt uitrusten en genieten van de zee, dus mocht je op zoek zijn naar verkoeling is dit strand ook heerlijk om naar toe te gaan.