Daytona Beach

Daytona Beach is een plaats in Volusia en is bekend door spring break, je hebt er waarschijnlijk wel wat van gehoord. ‘Het grote feest in de zomer’ waar iedereen los gaat en er een leuke sfeer is. Naast het ‘Springbreak’ feestje zijn er ook vele andere leuke activiteiten hier aan het strand te doen.Er zijn attracties waaronder Joyland amusement, Joyland is een arcade met leuke spellen, lekker eten en mooi uitzicht op het strand. Ook kun je naar riverfront park, hier heb je de gelegenheid om lekker te eten, te winkelen of rustig een wandelingte maken.

Halifax historical is een interessant museum waar je de geschiedenis leert kennen van Daytona Beach, het is heel leerzaam en in de buurt zijn er ook  verschillende shops en restaurants. Als je naar het strand wilt dan raad ik Daytona beach boardwalk aan, vooral met zonsopgang is het uitzicht prachtig en erg rustgevend. Daytona beach boardwalk heeft leuke winkels in de buuurt, je kunt er een prachtige wandeling maken en genieten van uw vakantie. In de buurt zit Daytona beach Main Street pier met een prachtig uitzicht op de zee.

Mardi Gras Fun Center is een leuke plek zeker voor kinderen, Mardi Gras Fun Center is een arcade met vrolijke kleurrijke machines waar je leuke prijzen kunt winnen. Daytona Beach Coquina Clock Tower is een klok die u zeker gezien moet hebben, het is erg interessant om te zien en heeft een rijke historie.