Fort Walton Beach

Fort Walton Beach ligt in de Amerikaanse staat Florida en is gelegen tussen Panama City en Pensacola. De stad ligt aan de Gulf Coast in het noorden van de staat en heeft prachtige stranden en wateren en leuke attracties.

Ga bijvoorbeeld naar het Air Force Armament Museum. Dit museum ligt op de Eglin Air Force Base en heeft tentoonstellingen die u meer informatie geven over de militaire geschiedenis van Eglin. Bezoek ook het Emerald Coast Science Center. Dit inspirerende museum heeft meer dan 200 exposities op het gebied van scheidkunde en wetenschap en is leuk voor jong en oud!

Ook aan buitenactiviteiten is er geen gebrek in Fort Walton Beach. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken over de Timpoochee Trail. Dit wandelpad brengt u langs verschillende stranden in de buurt en prachtige natuur. Ook kunt u een peddeltocht maken over de nabijgelegen Yellow River. De rivier loopt vanaf het hoogste punt van Florida en heeft daardoor een snelle stroming. De rivier loopt door de schilderachtige natuur en u komt langs veel mooie plekjes. U kunt ook een peddeltocht maken over de iets noordelijker gelegen Shoal River. Kunt u geen genoeg krijgen van de natuur? Ga dan ook naar het Fred Gannon Rocky Bayou State Park. In dit natuurpark kunt u fietsen, wandelen, picknicken en kanoën.

Bent u met kinderen in Fort Walton Beach? Ga dan zeker naar Wild Willy’s Adventure Zone. Deze speeltuin ligt net buiten de stad en heeft zowel indoor- als outdoor speelmogelijkheden. Er zijn veel speeltoestellen, een doolhof en midgetgolfbanen.

De regio rondom Fort Walton Beach staat ook bekend om de vele golfbanen die u hier vindt. Een paar voorbeelden zijn Fort Walton Beach Golf Club en het Bluewater Bay Golf Resort.