Boynton Beach

Boynton Beach is een stad net noorden van Delray Beach en ten zuiden van Palm Beach in het oosten van de Amerikaanse staat Florida. De stad biedt toeristen allerlei soorten recreatie aan dankzij de zee en de omliggende natuur. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden. Zo kunnen shopliefhebbers zich uitleven in de Boynton Beach Mall en in het levendige centrum.

De Boynton Beach Inlet staat bekend voor de toegang tot enkele van de mooiste koraalriffen in de Palm Beaches. Ook is het een erg geliefde surfbestemming met goede golven. Het OceanFront Park is een van de meest geliefde stranden van het zuiden van Florida.

Bent u gek op historie en wilt u meer te weten komen over de geschiedenis van Boynton Beach? Ga dan naar het Schoolhouse Children’s Museum.

Neem ook een kijkje bij de Boynton Harbor Marina. Hier kunt u wateractiviteiten beleven die u uw hele leven bij zullen blijven. Ga bijvoorbeeld duiken, huur een jetski of boot en ga dineren aan het water. Het kan hier allemaal!

Wilt u meer van de natuur in de omgeving zien? Ga dan naar het Arthur R. Marshall Loxahatchee National Wildlife Refuge. Het is een geliefde vissersplek voor zoetwatervissen. Ook is er een speciaal gebied waar u kunt kanoën of kajakken en u kunt er ook prachtige wandelingen maken. Ga ook naar bezoekerscentrum waar onder meer een auditorium is waar een film wordt getoond over Loxachatchee.

In het centrum van Boynton Beach wordt Town Square hevig gerenoveerd waardoor uw bezoek aan Boynton Beach nog onvergetelijker wordt. Er komen onder andere nieuwe winkelruimtes en een nieuw hotel.