Ocala

Ocala is bekend bij toeristen door Silver Springs. Silver Springs is een natuurpark met veel mogelijkheden. Het is bekend geworden door de Glass Bottom Boats. De naam zegt het al, u kunt met een boot een tocht over het blauwe water maken. In het water zijn Alligators, vissen en standbeelden, dit kunt u allemaal bewonderen door het glas op de vloer van de boot. Het park heeft ook veel eettentjes voor als u wat wilt eten. Het park is omringd met mooi natuur.

Er worden ook evenementen gehouden en u kunt er trouwen, kamperen is ook een optie. Als u niet wilt kamperen, maar wel overnachten dan kunt u een huisje huren. Op Sommige dagen kunt u in het park “zeemeerminnen” spotten. Als u naar een museum wilt dan kunt u naar Silver River Museum. Het is Historisch leuk en ook leerzaam, als u kinderen heeft dan is dit zeker aan te raden. Het Silver Springs park is ideaal om te wandelen of fietsen, erg leuk voor een dagje uit. Voor wanneer u een rondreismaakt en u twijfelt aan een tussenstop: Ocala is dé plek om naartoe te gaan. Het is een fijne rustige locatie

U kunt op de website kijken naar het agenda. Daarin staat welk evenement plaatsvindt. Op sommige dagen zijn er gidsen die een tour geven, op andere dagen zijn er feestdagen waarop muziek wordt gemaakt. Hier mag u zelf ook een instrument meenemen en meedoen, als u niet wilt meedoen dan kunt u een stoeltje meenemen om mee te kijken. Meestal wordt dit gehouden in het weekend. Als u op vakantie naar Florida gaat, dan moet u Ocala zeker niet missen.